Home » Excursii 1-3 zile » Aventura Parc


Aventura Parc

Aventura Parc

Iti mai amintesti ce tumbe, giumbuslucuri, prin cati copaci te-ai cocotat in copilarie? Aveai energie cat pentru pentru trei si fiecare zi era prilej de joaca, descoperiri si invatat din experienta genunchilor juliti. Ecoul copilariei tale il simti poate in proprii copii, care ar vrea sa-si reverse energia intr-un mediu special. Parcul de distractie prin aventura in mijlocul padurii, chiar in suburbia Bucurestiului este o solutie pentru timpul liber al intregii familie.

Cu ce rimeaza aventura?

Cu natura si o tura plina de adrenalina cu escalada in copaci, obstacole de sarit, urcat, ocolit si coborat, spatiu de nisip pentru copii cei mai mici, castele gonflabile, tobogan, piscina, minigolf, etc. Asta pentru a enumera succint cateva dintre atractiile Aventura Parc. Nimeni nu e prea mare pentru acest parc unde iti regasesti spiritul de joaca, visezi si profiti de beneficiile padurii, traiesti senzatii tari la inaltime, te distrezi si razi copios. Cu o rezervare prealabila, pentru petreceri, copii, adolescentii si adultii pot trai pe parcursul unei zile povesti cu indieni, samurai, cavaleri, spioni, sunt initiati in regulile de circulatie, invata elemente de botanica si gradinarit, etc.

Aventura Parc

S-a deschis pe 14 iulie 2006 sub conceptul de parc de distractie pentru intreaga familie, fiind unicul de acest gen din Romania. Clientii sunt motorul actiunii acestui loc unde distractia prin aventura si miscare este la cote maxime. Premiera romaneasca, Aventura Parc este facut conform standardelor Uniunii Europene. Fara mirosuri de gratare si zgomote nedorite, in Aventura Parc se distreaza si parintii alaturi de copii.

Programe si complexe de joaca:

Aniversari copii si adulti:

Cu o rezervare prealabila, se organizeaza aniversari. Teme posibile: indieni, samurai, aventurieri, medievala, vanatoare de comori. Preturile variaza in functie de prestatiile dorite si de marimea grupului.. Escalada in copaci cu instalatii speciale atat pentru adulti, cat si pentru copii. Escalada in copaci este un parcurs la inaltime pe platforme, tiroliene, pasarele, poduri, fileu etc. Parcursul de escalada in copaci se face doar cu echipament specializat pus la dispozitie de Aventura Parc si doar dupa instructajul facut de personalul parcului. In biletul de intrare se ofera echipament specializat conform normelor de securitate UE, instructaj privind tehnicile de securitate si protectie individuala, supravegherea de catre personalul specializat pe tot traseul. Exista 3 trasee de escalada : Traseul Galben (sau al Veveritei) pentru copii, Traseul Verde si Traseul Albastru pentru copii mai mari (peste1m20 si 8 ani insotiti de un adult) si adulti. Traseele poate fi facut in paralel de 10-12 persoane, iar numarul de escaladari nu este limitat.

Teambuilding:

Cu o rezervare prealabila se pot pune la dispozitia firmelor instalatiile parcului precum si concepe programe specializate in functie de nevoi.

Activitati pentru scoli si gradinite :

In functie de categoria de varsta organizam activitati sportive, educative, ecologice, recreative.

Facilitati:

Capacitate:

Peste 300 persoane. Terasa linistita de 90 locuri cu bar unde se pot servi bauturi si mancare. Se pot comanda gratuit de la bar rummy, sah, table sau juca ping-pong, badmniton. Grupuri sanitare amenajate dupa standarde europene, adaptate si pentru persoane cu handicap.
Rezervare