Home » Masaj de zi


Terapie la birou, domiciliu sau hotel.
Servicii profesioniste de masaj.
Poti preveni… si nu trebuie sa mai tratezi.


Masaj de zi


  Suntem nr 1 in industria relaxarii, axati in principal pe serviciul mobil de masaj ,la cele mai innalte standarde. Echipa de 9 terapeuti cu continua preocupare de a satisface nivoile clientilor, cu pregatire profesionala in domeniu.

Profesie: asistent principal balneo-fizioterapie si recuperare medicala cu 10 ani de experienta in domeniu, oferim servicii de masaj de relaxare, tonifiere, anticelulitic reflexoterapie, osteopatie, masajul spatelui, masajul pieptului, masaj facial, masajul picioarelor, masajul capului, masajul cervical, masaj cu pietre calde, masaj general, masaj in apa, masaj pe plaja, dus masaj, s.a.

 

Masaj la evenimente si inaugurari


Acum exista ceva care intr-adevar te face sa-ti doresti cu ardoare orice pauza dupa ce ai stat jos si te-ai concentrat in timpul conferintei. Este o alegere buna pentru urmatorul eveniment,sau inaugurare . Este un bonus oferit colaboratorilor sau salariatilor chiar si sub forma de tichet masaj cadou sau voucher massage. Eu am facut-o si salariatii au fost motivati si RELAXATI Masajul la birou

Masaj la birou


Angajatii carora li se ofera masaj in mod regulat se simt mai putin stresati si mai productivi la locul de munca, ceea ce aduce un plus firmei prin randamentul crescut al productivitatii si micsorarea numarului de zile de concediu medical.

Masaj in scaun


Acest serviciu este destinat celor care au joburi ce presupun munca in fata calculatorului si multe ore petrecute la birou.Aceasta terapie previne bolile profesionale cauzate de sedentarism si creste puterea de cncentrare.
Masajul la birou este de 15-20 min si dureaza cat o pauza de cafea.
Acest fapt a determinat companiile romanesti sa se aboneze la serviciile noaste de masaj la birou,ofeite atat topmanagerilor cat si personalului auxiliar.Terapeutii nostrii asteapta comenzile dvs.

CLIENTII NOSTRI


Aflati care sunt clientii nostril si va puteti inform ace parere au ei despre noi…

- SENSIBLU,
- VODAFONE,
- ROMPETROL,
- HELIOFARM,
- AVON,
- ASTRAL,
- CITY PROTECT,
- CONEX STAR,
- NEW SKIN,
- ELMIPLANT,
- ETC.

Pentru rezervari si alte informatii: 0721.072.724 sau 0765.004.172

Valid HTML 4.01 Transitional