Home » Turul Bucurestiului


Turul Bucurestiului


Turul Bucurestiului

Localizare :

Bucuresti este capitala Romaniei si, in acelasi timp, cel mai mare oras, centru industrial si comercial al tarii. Populatia de 1.944.367 de locuitori (est.1 ianuarie 2009) face ca Bucurestiul sa fie al saselea oras ca populatie din Uniunea Europeana.


Itinerariul Excursiei :

* 12:00 Sosire in Bucuresti unde se viziteaza, dupa o gustare;

* Gradina Botanica, Palatul Parlamentului, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Gradina Zoologica si multe alte obiective turistice in limita timpului disponibil : Arcul de Triumf, Ateneul Roman, Biblioteca Centrala Universitara, Muzeul Mina Minovici, Palatul Cercului Militar Central, Muzeul National de Arta, Mausoleul din Parcul Carol, Teatrul National, Lacul Herastrau, Muzeul de Istorie al orasului Bucuresti si casa memoriala Tudor Arghezi.

* 15:00 Se merge la Aventura Parc, primul parc de aventuri din Romania si cu o multitudine de optiuni de petrecere a timpului liber : minigolf, castele gonflabile, traseu rutier cu masinute si biciclete, ping pong, darts, sah, table, badminton sau jocuri de societate.

* Parcul dispunde si de o piscina. Cei care vor senzatii tari pot incerca tiroliana si traseele de escalada in copaci. In parc exista si un bar, de unde se pot comanda bauturi si mancare. Pretul intrarii in parc se suporta de catre fiecare platitor in parte.

* Dupa vizitarea atractiilor turistice si petrecerea unui timp in parcul de distractii, grupul de platitori pleaca in cursa retur spre casa pe la ora 17:00.


Plecari :

La cerere pentru grupuri de :

- minim 15 platitori TARIF 95 RON

- minim 25 platitori TARIF 70 RON

Pretul include transport cu autocar, miniautocar, clasificat pentru turism intern si international minim 2**, aer conditionat, statie amplificare;
Pretul nu include intrarile in obiectivele turistice, parcari, poduri, bac;
In oferta sunt cuprinse cele mai importante obiective turistice din localitatile incluse in traseu;
Se pot organiza excursii si pe alte trasee solicitate cu autocare de diferite capacitati;
Rezervarea se face cu cel putin 15 zile inainte de plecare, achitand un avans de 50% din contravaloarea excursiei;
Nu sunt incluse : intrarile la obiectivele turistice, parcarile, serviciul de ghid/ assist. turistica;
Tarifele mentionate sunt valabile pana la o noua majorare a pretului la combustibil;
Pentru relatii suplimentare organizatorul este rugat sa contacteze agentia


Rezervare