roen 0761 890 207 / 0341 412 209 info@divert.ro

Excursie de o zi la Balchik

(0 Review)
Price
From35 EURO
Price
From35 EURO
Booking Form
Enquiry Form
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
27 februarie 2021

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

9378
1 zi
Availability : 01 Iunie - 15 Septembrie
Constanta - Balchik - Nisipurile de Aur
Max People : 600
Descrierea excursiei

Excursie de o zi la Balchik, Bulgaria. Se va calatori pe ruta Constanta – Mangalia – Vama Veche – Balchik – Varna si retur.

Plecari in fiecare vineri si sambata.

La cerere pentru grupuri de minim 15 sau 30 persoane. In cazul in care grupul nu este complet, pretul se poate recalcula.

Punct de plecare

Gara CFR – ora 06:30

Tariful include

  • Asistenta turistica
  • Transport cu autocarul
Itinerariu

06:30Plecare din Constanta

8:30 - 12:00Vizitarea Castelului Reginei Maria si a Gradinii Botanice

Castelul din Balcic este o vilă din orașul Balcic. Castelul a fost construit ca reședință pentru regina Maria a României, în perioada în care Cadrilaterul a aparținut României.

Gradina Botanica din Balchik este a doua atractie ca importanta din oras, dupa Castelul Reginei Maria. Aceasta este situata in centrul orasului, in imediata vecinatate a marii si la o distanta relativ mica fata de majoritatea hotelurilor din statiune. Gradina apartine castelului Reginei Maria, fiind construita si amenajata imediat dupa terminarea castelului, de elvetianul Jules Janine, gradinarul-sef al imparatului rus Nickolai al II-lea. Amenajata pe aproximativ 16 hectare, gradina este dispusa pe un deal abrupt ce coboara in sase terase spre mare reprezentand una pentru fiecare dintre copiii reginei. Mai mult de 3000 de specii de plante sunt cultivate in gradina ce fac parte din 35 de familii florale si 800 de genuri care compun o diversitate incredibila de soiuri si forme.

12:00 - 13:30Nisipurile de Aur - plaja & shoping

Perla litoralului Bulgaresc – cea mai populara statiune de pe litoralul bulgaresc, isi are pe drept cuvint denumirea provenita de la finetea si frumusetea nisipului plajelor sale.

13:30 - 15:30Aladja - Rezervatie si muzeu

Mănăstirea Aladja este una din cele 120 mănăstiri din piatră situate în apropierea țărmului Mării Negre. Mănăstirea a fost amenajată în galeriile unor peșteri care au fost afectate de cutremure, în urma carora intre galeriile longitudinale s-au stabilit legaturi pe verticala prin prăbușirile de rocă. Mănăstirea reprezinta unul dintre cele mai vechi asezaminte religioase de pe teritoriul Bulgariei.

17:30Plecare spre constanta

Map

Imagini